Over Ons

Over Marianne en Peter Lucardie

Marianne en Peter Lucardie hebben gezamenlijk een praktijk voor natuurgeneeskunde. Marianne is natuurgeneeskundig therapeut en spiritueel genezer en Peter beoefent shiatsu, cranio-sacraal therapie en corrigeert de Atlas.

Rond haar tweeëndertigste kwam Marianne (geboren in 1952) erachter dat ze paranormaal begaafd was. In combinatie met opleidingen o.a. op het gebied van anatomie, fysiologie, pathologie en homeopathie kon zij haar gave gaan gebruiken om mensen te helpen. Ze kan resonanties van middelen en mensen voelen en daarbij constateren waar behoefte aan is. Marianne werkt alleen met natuurlijke middelen zoals bloesemremedies en homeopathie. Marianne is tevens gespecialiseerd in het ontstoren van de bijwerkingen van vaccinaties.

Peter (geboren in 1948) richt zich op de meer manuele therapieën. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Dit geldt zowel voor shiatsu als ook voor cranio-sacraal therapie, waarbij het bij cranio-sacraal therapie om een subtielere manier van energieoverdracht gaat. Sinds 2007 is Peter ook gespecialiseerd in het corrigeren van de atlas en sinds 2012 doet hij dit uitsluitend energetisch.  Bij nagenoeg ieder mens staat de atlas - de eerste nekwervel - niet in de natuurlijke positie, wat klachten kan veroorzaken.